Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov.

Odgovorno prirejanje iger na srečo

Odgovorno prirejanjeSpoštovani igralci

Športna loterija je družbeno odgovorno podjetje, ki se zavezuje k izpolnjevanju standardov odgovornega prirejanja iger na srečo ter odgovornega igranja, za kar smo leta 2008, kot šesta loterija na svetu, s strani svetovnega združenja loterij WLA, prejeli ustrezen certifikat, leta 2012 pa tudi certifikat Evropskega loterijskega združenja. Certifikate redno tudi obnavljamo.

Z zanesljivostjo in korektnostjo upravljanja naših iger želimo z igralci zgraditi dolgoročno vez v smeri zadovoljstva in zaupanja, pri čemer naj igranje iger na srečo pomeni predvsem zabavo z določeno mero vznemirljivega pričakovanja. V ta namen vam želimo podati nekaj napotkov za odgovorno igranje in ukrepanje v primerih morebitnih znakov zasvojenosti.

Izid iger je izključno ali pretežno odvisen od naključja ali negotovega dogodka.

Za nasvet se lahko obrnete na:

0
Odgovorno igranje
Dodatne informacije