Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov.

OBVESTILO

Spoštovani,

Obveščamo Vas, da v petek, 3.5.2024, ni uradnih ur za obiskovalce, zaradi česar na sedežu družbe niso možna izplačila dobitkov nad zneskom 2.000,00 EUR.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Športna loterija d.d.


UKINITEV STORITVE NAROČIL NA PLAČLJIVE SMS-e

Spoštovani,

s 1. 3. 2024 ukinjamo storitev naročil na plačljive SMS-e, s katerimi ste uporabniki, ki ste listke vplačali na prodajnih mestih, lahko pridobili podatke o statusu in rezultatih listkov. Vsi uporabniki rezultate in status listka lahko brezplačno preverite v mobilni aplikaciji ali na naši spletni strani. SMS storitve, ki so na voljo registriranim uporabnikom, se ne spreminjajo in ostajajo nespremenjene.

Športna loterija d.d.


UKINITEV STORITVE NLB KLIK

Spoštovani,

Nova Ljubljanska banka (NLB) bo s 23.8.2023 prenehala omogočati spletna plačila preko dosedanje spletne banke NLB Klik, s čimer bo ta možnost vplačila ukinjena tudi na naši spletni strani. Nova različica digitalne banke NLB Klik omogoča izboljšano storitev plačil preko spleta – FLIK, ki je preprost način nakazil in izplačil med uporabniki različnih bank in ponudniki storitev tudi izven delovnega časa bank (24/7) in je že omogočen tudi na naši spletni strani.

Poleg Flika so vam na voljo tudi druge hitre možnosti za nakazila sredstev na igralni račun: kartična plačila, mbills, VALU, …

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Športna loterija d.d.


IZPLAČILA DOBITKOV NA SEDEŽU PODJETJA

Spoštovani,

Izplačila dobitkov v višini 2.000,00 EUR ali več prireditelj izplačuje na sedežu podjetja: Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

Termin obiska  najavite preko telefonske številke 01/474-88-00 ali e-pošte pomoc@sl123.si.

Zahvaljujemo se za razumevanje,
Športna loterija d.d.


PREVARE IN PRESLEPITVE DOMNEVNIH POSREDNIKOV PRI STAVAH

Zadnjih nekaj tednov Športna loterija d.d. beleži porast zaprosil Policije za posredovanje podatkov v predkazenskih postopkih v zvezi s prevarami in preslepitvami povezanih z domnevnimi posredniki pri stavah na športne dogodke. Običajno prevaranti igralce športnih stav premamijo z njihovim domnevnim odličnim poznavanjem športnih stav, celo s prepričevanjem o poznavanju vnaprej dogovorjenih izidov. Žrtve prevaranti pozovejo, da vplačajo vplačilni listek in prevarantom sporočijo kodo, čez nekaj časa pa jih obvestijo, da je bil »njihov« stavni listek dobiten, tudi do nekaj tisoč EUR. Nato jih pozovejo, da ponovno vplačajo vplačilni listek, bodisi za plačilo davka, v nekaterih primerih pa celo za plačilo nagrade za igralce, ki naj bili udeleženi v prirejanje rezultatov.

Športna loterija d.d. poudarja, da nima posrednikov pri vplačilih športnih stav in da je:

  • posredovanje pri vplačilih stav nezakonito,
  • ne glede, da gre pri vplačilih za prevaro, kakršnokoli sodelovanje pri prirejanju rezultatov, tudi zavestna vplačila stav na takšne dogodke, lahko izpolnjuje znake kaznivega dejanja in da je obvezno takšne odklone v športu naznaniti Policiji.

Pozivamo vse igralce, da vsakršen poskus posredništva pri vplačilih stav, predvsem pa zaznave suma prirejanja športnih izidov, nemudoma naznanijo Policiji.

Več o varnem igranju iger na srečo in o odgovornem prirejanju najdete na: https://www.e-stave.com/Odgovornoigranje/Odgovornoprirejanjeiger.aspx

 

Športna loterija, d.d.