Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov.

OBVESTILO ZA IGRALCE

Uprava Športne loterije d.d. je z dnem 16. 10. 2020, sprejela dodatne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 v skladu z Odlokom o začasni delni omejitvi gibanja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 (Uradni list, Št. 143, 15. 10. 2020):

  • Rok za izplačilo dobitkov v vrednosti 2.000,00 EUR ali več v času trajanja začasne delne omejitve gibanja od vključno 16. 10. 2020 do preklica prepovedi ne teče in se ne všteva v s pravili določen rok za izplačilo dobitkov. Rok, ki je začel teči preden je nastal vzrok za zadržanje, se nadaljuje, ko prepoved preneha. Vse informacije glede rokov za izplačilo dobitkov bo Športna loterija in igre na srečo, d. d., objavila na svoji spletni strani.
  • Izplačila dobitkov v višini 2.000,00 EUR ali več na sedežu Športne loterije so možna za dobitnike iz Osrednjeslovenske regije in za dobitnike iz regij, za katere ne velja delna omejitev gibanja, zgolj po PREDHODNI NAJAVI preko elektronske pošte pomoc@sl123.si. V sporočilu navedite vašo telefonsko številko, da vas lahko pokličemo v primeru dodatnih sprememb. Če ni nujno, prosimo, da dobitkov v času slabih epidemioloških razmer na glavni blagajni ne prevzemate, saj s tem vsi skupaj prispevamo k dobrobiti javnega zdravja.

Hvala za razumevanje,
Športna loterija, d.d.


Terminalska mreža Športne loterije

Spoštovani!

Znova smo - ob upoštevanju priporočil in navodil NIJZ - vključili celotno terminalsko mrežo Športne loterije. Uporabnike samopostrežnih terminalov prosimo, da se držijo navodil posameznih prodajnih mest.

Športna loterija, d.d.


Obvestilo o prodajnih mestih Dela prodaje

Spoštovani,
Obveščamo vas, da smo na prodajnih mestih Dela Prodaje d.d. onemogočili vplačila v igre Športne loterije.

Hvala za razumevanje,
Športna loterija, d.d.


Vnovičen zagon terminalske mreže

Športna loterija d.d. je z dnem, 6. 5. 2020, ponovno zagnala terminalsko mrežo. Vključili smo vse terminale, gotovinske in negotovinske, našim partnerjem pa smo prepustili odločitev, na katerih prodajnih mestih bodo terminale vključili in katere – ob upoštevanju veljavnih uredb o obratovanju trgovin in omejitev, vezanih na velikost poslovnega prostora in omejitev števila kupcev.

Uporabnike terminalske mreže pozivamo, da se držijo navodil posameznih prodajnih mest. Tudi sama uporaba terminalov je vezana na upoštevanje naslednjih ukrepov:

  • ob terminalu naj bo največ en igralec,
  • zaslon terminala pred uporabo razkužite z dezinfekcijskimi robčki, ki so na voljo,
  • upoštevajte minimalno socialno razdaljo 1,5 m.

Na pravilno uporabo terminala vas bodo opozorile tudi spodnje ikone na in ob terminalu:

Ikone za razkuževanje

Želimo vam veliko varne zabave!

Športna loterija, d.d.


NUJNO OBVESTILO

Športna loterija d. d. v zadnjem času beleži porast obvestil o poskusih zlorabe, povezanih z domnevnimi posredniki pri stavah na športne dogodke na družbenem omrežju Facebook. Prevaranti pri preslepitvi igralcev športnih stav uporabljajo lažno identiteto in izkoriščajo negotovo situacijo v času ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z virusov SARS-CoV-2.

Športna loterija d. d. poudarja, da nima posrednikov pri vplačilih športnih stav in da je:

  • posredovanje pri vplačilih stav nezakonito,
  • ne glede, da gre pri vplačilih za prevaro, kakršnokoli sodelovanje pri prirejanju rezultatov, tudi zavestna vplačila stav na takšne dogodke, lahko izpolnjuje znake kaznivega dejanja in da je obvezno takšne odklone v športu naznaniti Policiji.

Pozivamo vse igralce, da vsakršen poskus posredništva pri vplačilih stav, predvsem pa zaznave suma prirejanja športnih izidov, nemudoma naznanijo Policiji.

Športna loterija, d.d.