Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov. Strinjam se

Adut [E-igra]

Kako igramo

Igralno polje je predstavljeno s petimi polji. V prvem, izbirnem polju z imenom ADUT, s pomočjo izbirnih puščic izberite enega izmed simbolov, ki se nahajajo na igralnih kartah: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A. Ko si izberete želen simbol - ADUT, izberite gumb "POTRDI", nakar se vam na spodnjih štirih poljih pokažejo naključno izžrebane štiri karte iz kompleta igralnih kart (52 kart). Vsaka izžrebana karta vsebuje enega izmed zgoraj opisanih simbolov ter enega izmed znakov: srce, karo, pik, križ.

Če vsaj ena izmed štirih izžrebanih kart v igri vsebuje simbol, ki je enak ADUTU, potem ta igra vsebuje dobitek.

Če nobena izmed štirih izžrebanih kart ne vsebuje ADUTA, potem igra nima dobitka.

Serije srečk

V seriji je izdanih 2.000.000 srečk.

Cena posamezne srečke je 0,20 EUR.

Plan dobitkov

Vrednost dobitka je odvisna od števila odkritih kart, ki vsebujejo ADUT.

Sklad za glavni dobitek (vse štiri odkrite karte vsebujejo ADUT) se oblikuje v višini 0,06 EUR od vsake prodane srečke ter od morebitnega dodatka prireditelja. Minimalna višina sklada znaša 1.000,00 EUR.  V igri je prikazana informativna vrednost sklada za glavni dobitek. Vrednost glavnega dobitka je znana ob ugotovitvi izida v igri.

Tabela dobitkov:

Število kart z

ADUTOM

Vrednost dobitka

4 Sklad (min 1.000,00 EUR)
3 10,00 EUR
2 1,00 EUR
1 nova igra

Izplačilo dobitkov

Zahtevek za izplačilo lahko izvedete preko naše internetne strani ali terminala, po prijavi v opciji "Izplačilo". Podrobnosti o izplačilih si lahko preberete tukaj.

Pravila