Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov. Strinjam se

Super orbis [E-igra]

Kako igramo

Igra je sestavljena iz treh kolutov, ki vsebujejo 24 modrih, 16 oranžnih ter 8 vijoličnih polj, na katerih se nahaja osem različnih simbolov. Igra vsebuje osem dobitnih linij, ki so sestavljene iz treh polj in potekajo preko vseh treh kolutov.

Za aktiviranje igre izberite število iger, ki jih nameravate igrati ter pritisnite gumb "ZAVRTI", ki se nahaja v sredini kolutov.

Igra je dobitna, če se vsaj na eni dobitni liniji pokažejo trije enaki simboli, pri čemer simbol "Pokal" nadomesti katerega koli od ostalih sedmih simbolov.

V nasprotnem primeru igra nima dobitka.

Serija srečk

V seriji je izdanih 2.000.000 srečk.

Cena posamezne srečke je 0,30 EUR.

Plan dobitkov

Vrednost dobitka je odvisna od vrste simbolov na dobitni liniji. V primeru, da je dobitna linija sestavljena iz treh simbolov "Pokal", je vrednost dobitka odvisna od števila takih linij:

Število

dobitnih linij

Simboli na

dobitni liniji

Vrednost

dobitka

1 25,00 EUR
2 50,00 EUR
3 100,00 EUR
4 250,00 EUR
5 500,00 EUR
6 750,00 EUR
7 1.000,00 EUR
8 min 3.000,00 EUR

 

V primeru, da je dobitna linija sestavljena iz treh enakih  športnih simbolov (razen treh simbolov Pokal), pri čemer simbol Pokal nadomešča kateri koli drug športni simbol, je vednost dobitka na posamezni dobitni liniji:

Simboli na

dobitni liniji

Vrednost

dobitka

0,05 EUR
0,10 EUR
0,30 EUR
0,50 EUR
1,00 EUR
5,00 EUR
10,00 EUR

 

Skupna vrednost dobitka v igri je enaka seštevku vrednosti dobitka iz dobitnih linij s tremi Pokali in vrednosti dobitkov iz ostalih dobitnih linij.

 

Izplačilo dobitkov

Zahtevek  za izplačilo lahko izvedete preko naše internetne strani ali terminala, po prijavi v opciji "Izplačilo". Podrobnosti o izplačilih si lahko preberete tukaj.

Pravila