Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov. Strinjam se

Poišči kroglico [E-igra]

Kako igramo

Igra je sestavljena iz devetih stopenj, v katerih se nahajajo trije lončki ter bela in črna kroglica. Pred pričetkom igranja določite znesek za katerega želite igrati in nato izberite lonček, pod katerim menite, da se skriva kroglica. Če pod lončkom odkrijete kroglico, vam pripada dobitek, katerega vrednost je odvisna od barve kroglice in stopnje igranja. Po vsakem odkritju kroglice lahko zaključite igro in obdržite trenutni dobitek, ali nadaljujete z odkrivanjem na naslednji stopnji.

V primeru, da na posamezni stopnji pod lončkom ne odkrijete kroglice, je igra končana in nedobitna.

Serije srečk

V seriji je izdanih 200.000 srečk.

Cena posamezne srečke je 0,50 EUR, 1,00 EUR, 2,00 EUR, 3,00 EUR, 4,00 EUR, 5,00 EUR, 10,00 EUR, 20,00 EUR.

Plan dobitkov

Vrednost dobitka predstavlja zmnožek med faktorji, ki so določeni za barvo kroglic na posameznih uspešno odigranih stopnjah ter ceno srečke.

Tabela faktorjev:

Stopnja Faktorji
Bela kroglica Črna kroglica
1 0,50 2,0
2-9 1,00 2,0

Izplačilo dobitkov

Zahtevek za izplačilo lahko izvedete preko naše internetne strani ali terminala, po prijavi v opciji "Izplačilo". Podrobnosti o izplačilih si lahko preberete tukaj.

Pravila