Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov. Strinjam se

Piramida [E-igra]

Kako igramo

Pred začetkom igre s pomočjo puščic levo in desno izberite znesek nakupa, s katerim želite sodelovati v igri. Svojo izbiro potrdite s tipko POTRDI ali s klikom na izbrani znesek.
Na vsakem od nivojev piramide (šest nivojev) najprej s pomočjo puščic levo in desno izberite egipčanski znak (v naboru je osem različnih znakov), nato svojo izbiro potrdite s tipko IGRAJ ali s klikom na izbrani znak.
Po izbiri in potrditvi vašega znaka se razkrijejo dobitni znaki na trenutnem nivoju piramide. Če se vsaj en dobitni znak ujema z vašim izbranim znakom, vam pripada dobitek po tabeli. V tem primeru lahko s priigranim dobitkom nadaljujete z odkrivanjem znakov na naslednjem nivoju ali pa s pritiskom na tipko IZPLAČILO zaključite igro in si na svoj igralniški račun izplačate do tedaj priigrani dobitek.
Če se na izbranem nivoju noben dobitni znak ne ujema z vašim izbranim znakom, izgubite do tedaj priigran dobitek.

Serije srečk

V seriji je izdanih 100.000 srečk.
Cena srečke je 5,00 EUR, udeleženec pa se lahko odloči za nakup srečke po ceni 4,00 EUR, 3,00 EUR, 2,00 EUR, 1,00 EUR ali po ceni 0,50 EUR.

Plan dobitkov

Nivo Faktor za število odkritih dobitnih znakov na posameznem nivoju
  1 znak 2 znaka 3 znaki 4 znaki 5 znakov 6 znakov
1. nivo 1,25 2 2,5 15 50 1000
2. nivo 1,5 2,5 4 20 500  
3. nivo 2 3 10 30  
4. nivo 2,5 5 15  
5. nivo 4 10  
6. nivo 8  

Izplačilo dobitkov

Zahtevek za izplačilo lahko izvedete preko naše internetne strani ali terminala, po prijavi v opciji "Izplačilo". Podrobnosti o izplačilih si lahko preberete tukaj

 

Pravila