Obvestilo o uporabi piškotkov

Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje, uporabljamo tudi izbirne piškotke, s katerimi anonimno spremljamo vašo uporabo spletne strani.

Več o varovanju zasebnosti in uporabi piškotkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.

Za nadaljevanje vas prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo izbirnih piškotkov. Strinjam se

Gangsterji [E-igra]

Kako igramo

Pred pričetkom igranja izberite ceno srečke in število iger, ki jih nameravate igrati ter pritisnite gumb "Potrdi". 
V igri se nahajajo trije stolpci s po tremi polji, na katerih se nahaja 9 različnih simbolov (7 različnih igralnih simbolov, simbol "bonus igra" ter simbol "darilo", ki predstavlja povečan dobitek).

Po potrditvi nakupa se na vseh poljih naključno prikažejo simboli. V primeru, da se v vsakem od treh stolpcev pojavi po en enak igralni simbol, to predstavlja dobitno kombinacijo (v primeru več simbolov je število dobitnih kombinacij simbola enako zmnožku pojavitve tega simbola v vsakem izmed stolpcev).

Če se v dobitni igri pojavi simbol "darilo", se dobitek v tej igri poveča za dvakrat, trikrat ali petkrat.
Če se v igri pojavi simbol "bonus igra", vam pripada dodatna igra, ki se odigra znotraj obstoječe igre

V primeru, da igra (velja tudi za vse njene morebitne dodatne igre) ne vsebuje enakega simbola v vseh treh stolpcih, ni dobitna.

Vrednost dobitka

Vrednost dobitne kombinacije posameznega simbola predstavlja zmnožek med ceno srečke in faktorjem dobitne kombinacije tega simbola. Vrednost dobitka v posamezni igri je enaka vsoti vrednosti vseh dobitnih kombinacij in se v primeru pojavitve simbola darila pomnoži s prikazanim faktorjem. Skupna vrednost dobitka na srečki je enaka vsoti dobitkov priigranih v igrah te srečke.

 

Tabela faktorjev
Vrsta simbola        
Faktor dobitne kombinacije 250,00 25,00 5,00 2,00 1,00 0,50 0,10

 

Pravila